„Ghostbusters“ — drugi zvanični trejler!

© COLUMBIA PICTURES © 2016 SONY PICTURES DIGITAL PRODUCTIONS INC.
© COLUMBIA PICTURES © 2016 SONY PICTURES DIGITAL PRODUCTIONS INC.

„Isterivači duhova“ dobijaju rimejk ove godine, i od strane fanova je već dočekan na nož, sataru, pušku i bacač plamena.
Osnovni filmovi su izlazili osamdesetih godina prošlog veka i bila je veoma dobro prihvaćena od strane publike. Pored filmova tu su bile tv i animirane serije, video igre i gomile propratne prodajne robe na tu temu.

Pošto živimo u toliko inovativnom vremenu dobijamo rimejk o ovog filma što su isprva mnogi prihvatili, ali je to trajalo samo do prvog trejlera, slika i dok nisu dobili malo informacija o samom filmu. Naime, umesto da se drže originalnog koncepta i odrade pošten rimejk gde su četiri muškarca igrala glavne uloge, ovde su ih zamenile žene. Ne želimo da zauzmemo nijednu stranu, samo prenosimo informaciju o tome šta se trenutno zbiva. Naime, ovako nešto nije prvi put da se fanovi bune, sličnih reakcija je bilo i na to kada ljubitelji neke knjige saznaju da će im glavnog junaka glumiti osoba neke druge rase od one koju su oni zamišljali da je…

Autori filma nisu ni najmanje srećni time kakav je prijem bio kod publike kada su pustili prvi trejler. Ispod možete pogledati drugi koji su nedavno objavili:

U Njujorku su u ogromnom porastu paranormalne aktivnosti, pa mala ekipa lovaca na duhove sa Kolumbijskog univerizeta odličuju da ujedine snage kako bi spasile grad.

Datum izlaska je zakazan za 15. jul 2016. godine.