„Fruit Ninja“ seče svoj put ka velikom platnu

fruit_ninja

 

Taman kako „Angry Brids“ hara po bioskopima dobijamo vest da se još jedna mobilna aplikacija polako približava velikom platnu. Kako „The Hollywood Reporter“ izveštava Australijski „Halfbrick Studios“ razmišlja da adaptira svetski popularnu „Fruit Ninja“ igru kao igranu porodičnu komediju.

Tripp Vinson („San Andreas“, „Hansel & Gretel: Witch Hunters“ filmovi) će producirati ovaj film kroz njegovu „Vinson Films“ produkcijsku kuću, dok će na scenariju raditi JP Lavin i Chad Damiani koji trenutno radi na podjednako čudnom naslovu „How to Survive a Garde Gnome Attack“. Njihov zajednički izazov je da ovu igru prostog interfejsa sa ciljem sečenja raznoraznog voća i izbegavanja bombi pretvore u film sa elemntima kao što su zanimljivi likovi i priča, ljustke emocije i da sve ovo smisleno vežu sa tematikom nindži koji imaju neobjašnjivu krvnu osvetu protiv voća.

San White i Tara Farney će se naći kao izvršni producenti na ovom može se reći čudnom projektu. Dok sama „Frut Ninja“ igra sa svojim uspehom stoji kao druga najprodavanija aplikacija na iOS uređajima.