„Powerless“ — prvi trejler!

POWERLESS -- Pilot -- Pictured: (l-r) Atlin Mitchell as Crimson Fox, Vanessa Hudgens as Emily -- (Photo by: Chris Large/NBC)
POWERLESS — Pilot — Pictured: (l-r) Atlin Mitchell as Crimson Fox, Vanessa Hudgens as Emily — (Photo by: Chris Large/NBC)

Nedavno smo objavili da je NBC poručio izradu serije „Powerless“, a danas je na internet procureo i prvi trejler. Pogledajte ga ispod:

Vanesa glumi Emili, koja je radnica u osiguravajućem društvu koja je specijalizovana za osiguranje običnih građana i naknadu štete nastale za vreme borbe super heroja protiv kriminala. Onog momenta kada se suprotstavi jednom od onih likova koji su „boga vukli za bradu“ ona postaje lokalni heroj na određeni način… barem među svojim voljenim kolegama. Sada, dok pokušava da žonglira između normalnog života i burne prošlosti, Emili otkriva da nije neophodno da imaš super moći da bi bio heroj.

Scenario za pilot epizodu je pisao Ben Kvin, koji je takođe bio i izvršni producent zajedno sa režiserom Majklom Petrkikom Dženom.