Mila Jovović će glumiti u „Svetu budućnosti“

3528213-milla-jovovich-051-929926108

Futuristički, distopijski indi film u režiji Džejmsa Frenkoa i Tierija Ćeunga, „Svet budućnosti“ je dobio svog negativca. Mila Jovović će tumačiti tip lika koji je neobičan za nju, naime glumiće u ulozi narko bosa.

Pored toga, Jovovićev najnoviji projekat je poslednji nastavak u serijalu „Pritajeno zlo“, koji će stići u bioskope u januaru, 2017. Takođe je skoro glumila Katinku u filmu „Zulander 2“.

„Svet budućnosti“ je priča o plemićkom dečaku koji tumara kroz ostatke post-apokaliptičnog društva. Očajnički pokušavajući da pronađe lek za svoju bolesnu majku, zajedno sa svojim telohraniteljem se mora suočiti sa svetom uništenim ratovima i bolestima. Uprkos tome, lek je možda samo izmišljotina stvorena da bi ljudima davala nadu. Mladi junak mora da rizikuje da i sam postane žrtva kada se suprotstavlja planovima vojnog diktatora i njegovog robota-ubice natprirodne lepote.

Dark Rabbit Productions je zadužen za film, a scenario pišu Tieri i Džeremi Ćeung, zajedno sa Džejem Dejvisom.

Datum premijere nije najavljen, ali se pretpostavlja da će „Svet budućnosti“ biti prikazan negde u budućnosti. Nadamo se pre kraja sveta.