Krang bez svog robotskog tela!

YouTube
YouTube

Danas je izašao novi tizer za nastavak o Kornjačama pod nazivom „Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows“. Najinteresantniji momenat u klipu traje svega sekud, i u pitanju je činjenica da vidimo mozak koji stoji iza celog problema, Kranga, mimo svog robotskog tela. Dovoljno je reći da izgleda jezivije nego što smo zamišljali.

Ne znam za vas, ali su me ovime kupili i sada zapravo želim da pogledam film. Čini se da su autori odlučili da igraju na kartu nostalgije, pošto su nam prvo u prethodnim trejlerima prikazali dva omiljena negativca, Bibopa i Rokstedija, a sada imamo priliku i Kranga u akciji da vidimo!

Pogledajte ceo tizer ispod:

U BIOSKOPIMA OD 2. JUNA 2016.
Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo se vraćaju u bioskope ovog leta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O’Nil (Megan Foks), Verna Fenvika (Vil Arnet) i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa (Stiven Amel). Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvezda Stiven “Šejmus” Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se s još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom.