„Predator“ — novi nastavak filma počinje sa snimanjem na jesen!

Predator maska

Prilikom intervjua sa AFP režiser Šejn Blek je izjavio da namerava da krene sa snimanjem novog nastavka filma „Predator“ ove godine na jesen (septembar, oktobar), što je dosta ranije nego što smo očekivali. Takođe je rekao da ovo ne treba da bude još jedan ribut popularnog naslova već kako je naveo „inventivni nastavak“ filma iz 1987. godine.

Takođe je rečeno da postoji velika šansa da će se i Arnold Švarceneger pojaviti u filmu kao major Alan iz prvog dela filma o vanzemljaskom lovcu. Blek misli da će ovo biti mnogo veći film o predatoru nego prethodna tri nastavka.

Što se mene tiče voz je krenuo. Bilo je potrebno malo ubeđivanja jer su za ove filmove do sada davali budžet od oko 50-60 miliona dolara i svi su imali zagarantovan obrt novca. Međutim, nikada nije bilo onog osećaja da nas očekuje veliki film. Ljudi su više imali osećaj „Ah, čuo sam da će izaći još jedan film o predatoru… možda ga i pogledam“.

Premijera filma je za sada zakazana za 2. mart 2018. godine, tako da će imati dosta vremena za snimanje, postprodukciju, ali i za marketing.

Kada smo već kod predatora, ko bi po vama bio pobednik u borbi između njega i aliena?

[poll id=“5″]