Vesti iz Marvela — „Black Widow“, „Hulk“, „Captain Marvel“

Captain-Marvel-Black-Widow-Hulk

Pošto je film „Kapetan Amerika: Građanski rat“ počeo da se daje u bioskopima, došlo je vreme za promociju i intervjue iz kojih smo izvukli tri interesantne informacije o budućim projektima.

Hulk

Za početak, tu su neke informacije o potencijalnom novom samostalnom nastavku „Hulka“. Naime, predsednik kompanije Marvel studios Kevin Feiđ je tokom promocije „Kapetana Amerike“ rekao da sada imaju malo vremena da razmišljaju o moguće nastavku „Hulka“. Međutim, navodi da to sada nije na njemu već da oko toga moraju da se dogovore Dizni i Univerzal. Tačnije Univerzal treba da dozvoli Marvelu da radi film o „Hulku“ za Diznija. Ono što je sigurno je da će se Mark Rufalo (Hulk) sledeći put pojaviti u filmu „Tor: Ragnarok“, ali to je druga priča. Problem je u tome što je Dizni, prilikom kupovine Marvela dobio prava na distribuciju solo filmova koja je imao Paramaunt, ali Univerzal je taj koji imao pravo na „Hulka“. Imajući u vidu koliko je porasla vrednost prava za distribuciju superherojskih filmova, možemo samo da zamisimo šta će Univerzal zahtevati.

avengers-age-of-ultron-black-widow-poster

Dalje, na drugoj strani su Kevina pitali da li planiraju rad na solo filmu „Black Widow“, na šta je on rekao da se celoj ekipi dopada taj lik i ideja o samostalnom filmu, ali da za sada imaju planove za deset filmova (računajući i „Građanski rat“) koje treba da odrade do kraja 2019. godine. Takođe navodi da su prezadovoljni kako Skarlet nosi ulogu „Black Widow“, tako da postoji velika šansa da dobije svoj film, ali tek nakon što se završi trenutno zacrtan plan. Dakle, čekamo kraj 2019. pa ćemo videti…

captain-marvel

I za kraj su režiseri iz Marvela Antoni i Džo Ruso govorili o svom radu na filmovima „Avengers: Infinity War“ čije snimanje treba da počne u novembru ove godine. Tom prilikom su naveli da će se u filmu pojaviti i Captain Marvel. Još uvek se ne zna ko će je glumiti, ali se zna da je njen solo film zakazan za 8.mart 2019. godine, između dva „Infinity War“ filma.