Neiskorišćeni dizajn Apokalipse za „X-Men“

apokalipsa

Fanovima su pomešana osećanja kada je u pitanju dizajn kostima Apokalipse za predstojeći film „X-Men: Apocalypse“ i kako se i očekivalo nisu jedini.

„Tested“ je nedavno pričao sa osnivačem „Ironhead Studios“ Hoze Fernandezom koji je dizajnirao kostime za filmove kao što su „Tron Legacy“, „Batman V Superman: Dawn of Justice“. U određenom trenutku bio je zainteresovan i za Apokalipsu ali stvari nisu prošle onako kako je očekivao.

Ono što se desilo je da sam bio u konkurenciji za taj posao. Druga kompanija je dobila ponudu pa sam se izbedačio jer sam želeo da pokažem šta umem, zapravo sam sa dizajnerom napravio skoro svaki drugi kostim za taj film i imao sam pune ruke posla pa sam bio u fazonu okej je.

Kada je video konačni dizajn ni on nije bio oduševljen.

A onda je procurela slika, a ja kao i većina ljudi sa bio pomalo razočaran iz razloga koji nisu bitni pa sam rekao okej, ali sam imao bistu Oskara Ajzaka pa sam rekao sebi „Pa, šta bih ja uradio?“ Onda sam počeo da stavljam glinu na bistu i pomislio sam da možda nije moguće da ga napravim da izgleda kao ovaj lik, ali ovaj lik je izvajan na  Oskaru Ajzaku, dakle moguće je. Onda sam pomislio da uradim svoju veriziju kao neki vid omaža ovom liku, onda sam izvajao i šminku a oklop sam prilično brzo sastavio ali to je samo utisak kako bi lik trebalo ili trebao da bude.