„Sword Art Online: Hollow Realiyation“ igra stiže na jesen

Kako je „ Bandai Namco Entertaiment“ najavio  igru „Sword Art Online: Hollow Realiyation“ ćemo moći na evropskom tržištu prevedenu na engleski dobiti tek na jesen. U nedelju je izašla i prva reklama za igru. Zvanični datum izlaska igre je 27. oktobr, kako je najavljeno za japansko tržište, a nešto kanasnije prevedene kopije biće dostupne i na evropskom i američkom tržištu. Igra će biti objavljena za PS4 i PS Vita korisnike i dostupna u dve edicije kao regularna i specijalna serija.

Prethodne nedelje smo dobili i kratak trejler za igru koji smo mogli, preveden, pogledai u petak na njihovom zvaničnom sajtu. „ Bandai Namco Entertaiment“ je takođe objavio da će igra biti na japanskom, ali da će prevod imati na engleskom, francuskom, nemačkom, italijanskom, i španskom jeziku.

 

Takođe su nam ubacili i jednu malu vest o novom karakteru. Devojci čije je ime Premijera koja nije igrajući karakter, a zvanični sajt je opisuje kao misterioznu devojku koja gledajući u daljini ka Kiritu ostavlja specijalnu poruku, za njega i njegove prijatelje.

screen-shot-2016-04-08-at-3.14.25-pm.png