„Kapetan Amerika: Građanski rat“ — otkriveno ko je u helikopteru!

Kapetan-Amerika-Gradjanski-Rat-KLIP

Maltene na svakom trejleru za film „Kapetan Amerika: Građanski rat“ vidimo kako Kapetan Amerika, tj. Stiv Rodžers pokušava da spreči helikopter da poleti. Međutim nismo mogli da vidimo ko upravlja helikopterom, do sada. Dole možete videti isečak iz filma koji vam to otkriva:

Marvelov „Kapetan Amerika – Građanski rat“ govori o Stivu Rodžersu koji predvodi novooformljeni tim Osvetnika u njihovim neprestanim naporima da zaštite čovečanstvo. Ali, posle još jednog incidenta u kojem su učestvovali Osvetnici i koji je doveo do kolateralne štete, vrši se sve veći politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti, zbog čega se osniva telo koje će nadgledati i rukovoditi timom. Novi status kvo deli Osvetnike na dve struje – jednu predvodi Stiv Rodžers i njegova želja da Osvetnici ostanu slobodni da štite čovečanstvo bez državnog uplitanja, a drugu Toni Stark i njegova iznenađujuća odluka da podrži državno nadgledanje i odgovornost. Spremite se da odaberete stranu i pridružite se neprestanoj akciji koja će se odigravati na dva fronta kad „Kapetan Amerika – Građanski rat“ stigne u naše bioskope.

Režija: Anthony i Joe Russo
Uloge: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Marisa Tomei, Tom Holland, Frank Grillo, Martin Freeman, William Hurt i Daniel Brühl
Žanr: akciona avantura
Studio: Marvel

Premijera filma u Srbiji je zakazana za 4. maj, naravno mi idemo pa ćemo vam relativno brzo preneti i prve utiske sa filma.