„Spider-Man: Homecoming“ — ko će imati kreativnu kontrolu nad projektom!

spiderman civila war

Za nekoliko dana nas očekuje prvi susret sa novim Spajdermenom u filmu „Kapetan Amerika: Građanski rat“, a to je nešto što su mnogi jedva čekali. Ono što nam sledi kasnije je Spajdermenov samostalni film „Spider-Man: Homecoming“, ali je postojao strah zbog toga što se nije znalo ko će kontrolisati kreativni proces. Stvar je u tome što je Soni do sada imao prava na snimanje filmova sa ovim super junakom, a svi znamo kako su prošla prethodne dve verzije…

Danas smo saznali da će, na svu sreću, kontrolu nad kreativnim procesom ipak imati Marvel. Naravno, Soni neće biti isključen iz rada na filmu, ali će veći deo prepustiti Marvelu.

Spajdi

Kevin Feidž, predsednik Marvel studija kaže:

„Pa, ljude iz Sonija poznajem već veoma dugo. Ejmi Paskal i Toma Rotmana, koji sada vode Soni, poznajem već godinama. Tako da je to skroz super.
Stvarno nas podržavaju u donošenju kreativnih odluka u pravljenju ovog filma, i zaista su odlični partneri. Za sada je sve dobro, kada je film u pitanju.“

Tom prilikom je Kevin potvrdio i da ćemo u novom filmu o Spajdermenu imati priliku da vidimo i Ajronmena. Tvrdi kako su Tom Rotman (Spajermen) i Robert Dauni Džunio (Ajronmen), odličan par i da će biti zabavno raditi s njima.