„PROCEP“ (THE RIFT) — od 28.aprila u bioskopima!

 

Film reditelja Dejana Zečevića „PROCEP“ (THE RIFT) od četvrtka, 28. aprila stiže na redovne repertoare naših bioskopa.
Glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Fori, slovenačka glumica Katarina Čas, poznati i uspešni srpski glumac Dragan Mićanović, filmski i televizijski veteran holivudskog filma Monti Markam i petnaestogodišnji talentovani glumac Denis Murić. Film su producirale kuće VIKTORIJA FILM, MORE IN GROUP, BBO STAR, TALKING WOLF PRODUCTIONS, MEDIA PLUS i DIGITALKRAFT

Ukoliko ste na ovogodišnjem Festu propustili premijerno prikazivanje prvog srpskog naučnofantastičnog filma, od 28. aprila ga možete pogledati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dom Sindikata, Takvud, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Ekran (Sombor), Art (Užice), Dom kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Liz Vejd, agentica CIA, koja je „spavač“ u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta. Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa. Na mestu na kojem su se obreli smrt je mrtva!