Prvi tizer za film “ Kingsglaive: Final Fantasy XV”

Juče, tačnije u ponedeljak “ Square Enix” u saradnji sa kompanijom “CG Film” objavio je i prvi tizer filma “Kingsglaive: Final Fantasy XV”!

Radnja filma prati šta se dešava sa kraljem Rgisom nakon što Noktis napusti kraljevstvo sa svojim prijateljima. Što se zapravo u igri dešava negde na pola priče. Film će uvesi i par novih likova kao što su Aron Paul i protagonistu Niksa, koji je i glavni član elitne radne grupe pod nazivom “Kingsglaive”.
Producent filma je kao i za očekivati Tabata. Takeši Nozue će ovoga puta pisati scenario a Takeše Hasegava će biti zadužen za scenario . Ali ono što nas možda najviše i interesuje, jer nas intrigira svih ovih godina svojom originalnošću je muzika koju će komponovati Džon Gram, a glavnu temu napisao je Joko Šimomura!
“CG Film” je na svom sajtu već objavio da film izlazi uskoro iako je u Japanu već najavljen tačan datum izlaska, što će biti 30. Septembra kada će i igra ugledati svetlost dana! Mada će se premijera u Japanu zvanično održati već početkom jula.

Mada moram dodati da nas je  „Sony Pictures Entertainment“   već odavno obradovao jednim dužim tizerom ovog filma koji možete pogledati ispod