„Warcraft: The Lion’s Pride Inn“ — snimak sa snimanja!

Warcraft-The-Lions-Pride

Objavljen je kratak video sa snimanja filma „Warcraft“ koji svi nestrpljivo očekujemo. Kroz scene nas vodi glumac Robert Kazinski koji glumi Ogrima (Orgrim Doomhammer), a moći ćete da vidite kako je izgledalo snimanje scena u krčmi „The Lion’s Pride“. Svako ko je igrao igru zna za ovo mestu, a  vidno su se potrudili da set za snimanje bude što više nalik originalu. Da li su u tome uspeli možete pogledati u videu ispod:

Takođe, ako do sada niste, obavezno pogledajte i poslednji trejler koji je izašao:

Miroljubivo kraljevstvo Azerot se nalazi na korak od rata, pošto se njegova civlizacija suočava sa osvajačkom vojskom orkova. Preko otvorenog portala dolazi do sukoba dva, sada povezana, sveta, od kojih se jedan suočava sa uništenjem, a drugi sa istrebljenjem. Na obe strane se stvaraju heroji koji će odlučivati o sudbini svojih otadžbina i porodica. I tako počinje sepktakularna priča o moći, požrtvovanju i ratu sa mnogo lica u kome svaki učesnik nema razlog da odustane.

Režija: Dankan Džons (Moon, Source code)
Scenario: Čarls Levit i Džons
Glumci: Travis Fimel, Paula Paton, Ben Foster, Dominik Kuper, Tobi Kebel, Ben Šencer, Rob Kazinski, Daniel Wu
Na produkciji će raditi Čarls Roven, Tomas Tul, Džon Đašni, Aleks Garter i Stjuart Genegan, dok su izvršni producenti Džilian Šer, Bren OKonor, Majk Morhajm i Paul Sams.