Nova vest o svima dobro poznatoj planeti Kripton!

KryptonBar

Da li ste se ikada pitali šta se stvarno desilo sa planetom Kripton i kako je zapravo došlo to njenog uništenja? Pa DC Comics ne prestaje da nas iznenađuje svojim novim idejama! Kako TVLine navodi uskoro možemo da očekujemo premijerne epizode serije Kripton. Ona će nas upoznati sa istorijom planete, sa koje je došao najčuveniji heroj današnjice Supermen, ali kroz jedan sasvim drugačiji ugao.  Upoznajući nove heroje bićemo svedoci istorije planete koja u pokusaju da se reši nereda i haosa u kome se nalazi zadire u još dublje probleme. Dajući tako  producentima  mnogo posla da predstavi nama, običnim spmtnicima, ono što nas je uvek zanimalo.

„Mnogo godina unazad, pre legende o Supermenu koju mi danas poznajemo, porodica Elovih je osramoćena i prognana“ navodi se u zvaničnom opisu Kripton serije. „ Ovaj serijal će pratiti dedu “Čoveka od čelika“ u pohodu da na Kripton dovede red i mir. Pokušavajuči da planetu koja je u potpunom rasulu i haosu pretvori u jedan sasvim drugačiji svet vredan najčuvenijeg super heroja svih vremena!“ Ideja o Kripton seriji potiče od “Mračnog viteza“ Davida S. Gojera i Iana Goldberga. Goldber će raditi na premijernim epizodama zajedno sa Gojerom  kao izvršnim producentom.

A šta Vi mislite o Kripton seriji? Hoćete li posvetiti pažnju ovom šouu? Podelite Vaše mišljenje sa nama u komentarima ispod!