„Igra prestola“ — Čekanju je došao kraj!

game-of-thrones-logo

U najnovijem promo spotu za šestu sezonu serije „Igra prestola“ se pojavljuje natpis „Čekanju je došao kraj“. Za manje od nedelju dana ćemo imati priliku da vidimo na šta su tačno mislili pod time, a snimak možete videti ispod:

Serija zasnovana na istoimenim epsko-fantastičnim bestselerima Džordža R. R. Martina, predstavlja epsku priču o izdaji i plemstvu u zemlji Vesteros, u kojoj leta i zime mogu trajati godinama i u kojoj je samo žeđ za moći večna.
Najgledanija serija kanala HBO i pravi svetski fenomen, „Igra prestola“ je i dalje veliki hit. Nakon šokantnog razvoja događaja na kraju pete sezone – uključujući stradanje Džona Snežnog od ruke saboraca iz Noćne straže, Denerisinu gotovu propast u borbenoj areni u Mirinu, i Serseino javno poniženje na ulicama Kraljevske luke – preživeli iz svih krajeva Vesterosa i Esosa se regrupišu i neumoljivo nastavljaju ka svojim neizvesnim sudbinama. Poznata lica će skovati nove saveze da bi povećali šanse da prežive, dok će novi likovi ugroziti ravnotežu moći na istoku, zapadu, severu i jugu.

Pemijera je zakazana za 24. april 2016. godine.