„Marvel’s The Defenders“ — scenaristi počinju sa radom na seriji!

defenderss

 

Netfliks nam već neko vreme sprema podlogu za seriju „Marvel’s The Defenders“. Posle „Derdevila“ dobili smo „Džesiku Džouns“, a onda i drugu sezonu „Derdevila“. Kroz tri naslova i tridesetak epizoda smo upoznali glavne junake, ali smo se susreli i sa pojedinim sporednim likovima koji su bitni za ono što tek dolazi.

Za početak tu je Luk Kejdž, kog susrećemo u „Džesici“, koji će dobiti svoju seriju, potom tu je Panišer iz druge sezone „Derdevila“ za kog se priča da će dobiti svoj spinof, ali nije potvrđeno. Na kraju tu su Elektra, Stik i još po neki sporedni likovi koji su već ostvarili kontakt među serijama.

Kada se sve ovo pogleda, sasvim je logično što će na seriji, koja bi trebala da spoji sve junake u jedan tim, raditi ekipa koja je radila na „Derdevilu“. Naime, Marvel Entertainment je objavio da će na seriji „Marvel’s The Defenders“ raditi Daglas Petri (scenarista, radio na „Dredevil“, „Bafi ubica vampira“) i Marko Ramirez (producent, radio na „Derdevil“, „Orange is new black“), a priključiće im se i izvršni producent Dru Godard koji je radio na filmu „Martian“ i seriji „Izgubljeni“.

Dag i Marko su nas oduševili svojim nastavkom o Metu Murdoku, i jedva čekamo da vidimo kako će široj publici da predstave „Defenders“ tim. — Kaže Sindi Holand, podpredsednik netfliksovog odeljka za originalne sadržaje.

 

 

U seriji „Marvel’s The Defenders“ će glumiti: Čarli Koks, Kristen Riter, Majk Kolter i Fin Džouns, a početak produkcije je zakazan za kraj godine.