Osvojite karte za projekciju filma „Hardcore Henry“

hardcore-henry-1

Geekovacha.rs i Blitz film vas vode na projekciju filma „Hardcore Henry“!

PRVO SU GA NAPRAVILI OPASNOG, DA BI GA KASNIJE NAPRAVILI LUDOG!

Sledećeg četvrtka u bioskope stiže film nastao u rusko-američkoj produkciji, „HARDCORE HENRY!“

henry001

„HARDCORE HENRY“ prvi je film u istoriji kinematografije koji je snimljen iz prvog lica,odnosno kadriran iz perspektive glavnog junaka. Na ovaj način publika stiče utisak da dešavanja u filmu prati „iz glave“ glavnog protagoniste. Dok gledate ovaj film imaćete utisak da ste glavni lik u igrici.
Film Hardcore Henry je jedno od najoriginalnijih hard core ostvarenja u poslednje vreme jer…. ti si heroj u ovom filmu!

henry002

„HARDCORE HENRY“ je prvi film u istoriji u kom publika sve vidi na način iz perpektive glavnog lika. Tim naučnika vasrksava agenta Henrija kao kibernetskog-supervojnika koji se ne seća ničega iz njegove prošlosti. Šalju ga na misiju protiv „gospodara rata“ Akana koji želi da napravi svoju nepobedivu armiju bio-vojnika. U isto vreme Henri se nalazi u ekvilibrijumu neznanja nijedne pojedninosti o svom životu…. i o samom sebi.

Ovaj film snimljen je u potpunosti uz pomoć minijaturne kamere GoPro Hero4. Autori filma su morali ekskluzivno za potrebe snimanja da konstruišu posebnu masku (rig) koju je glumac nosio na glavi zajedno sa kamerom a kako bi na najrealniji mogući način mogao da snimi dešavanja u filmu ali iz perspektive prvog lica.

henry003 henry004

Na pretpremijerama širom sveta film je pobrao isključivo pozitivne kritike. Film je za samo jedan dan prikazivanja u Americi zaradio preko 10.000.000 dolara i drži ukupno 84% pozitivnih kritika na agregatoru Roten Tomatoes.

Film je režirao Ilja Naišuler a film nam predstavlja potpuno novu ekipu glumaca među kojima su Šartlo Koplej i Danila Kozlovska kao i jedno poznato ime Tim Ruta.

Srećno Henry. Sigurno će ti trebati…

FILM JE U BIOSKOPIMA OD ČETVRTKA 14.04!

 

Podelite ovu vest na društvenim mrežama i ostavite komentar na sajtu, a u sredu uveče ćemo objaviti ko su srećni pobednici.
Delimo pet puta po dve karte za projekciju filma u Domu sindikata.  Srećno svim učesnicima!