Deseti međunarodni konkurs za manga radove

JAPANSKA AMBASADA U REPUBLICI SRBIJI OBAVEŠTAVA SVE ZAINTERESOVANE DA JE OTVOREN „DESETI MEĐUNARODNI KONKURS ZA MANGA RADOVE“ KOJI ĆE TRAJATI DO PETKA, 17. JUNA 2016. GODINE.

manga awards

Svi zainteresovani iz Republike Srbije i Crne Gore svoje aplikacije mogu poslati na sledeće adrese:
Odeljenje za kulturu i medije Japanske ambasade u Republici Srbiji sa naznakom „Aplikacija za Deseti međunarodni konkurs za manga radove“ (Ul. Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd) ili direktno na adresu Desetog međunarodnog konkursa za Manga radove
P.O.Box
MBE108 The Tenth International MANGA Award Executive Committee
B1F Yuraku-cho bldg.
1-10-1 Yuraku-cho, Chiyoda-ku, Tokyo, JAPAN
Postcode: 100-0006

Napomena: Ako aplikaciju dostavljate Ambasadi Japana, obavezno je morate dostaviti najkasnije do 07. juna 2016. godine, a ako je šaljete sami direktno na adresu Desetog međunarodnog konkursa, onda aplikacija mora do 17. juna 2016. godine biti u Japanu.
Ukoliko imate neka pitanja možete ih postaviti na ovu adresu: culture@s1.mofa.go.jp

Ovaj međunarodni konkurs osnovan je u maju 2007. godine na inicijativu tadašnjeg ministra spoljnih poslova, g. Taroa Asa, sa ciljem da se nagrade najbolji manga autori i da se na taj način doprinese popularizaciji manga kulture širom sveta. Dobitnici nagrada će biti pozvani u Japan od strane Japanske fondacije da prisustvuju ceremoniji dodele nagrada. Tokom desetodnevnog boravka u Japanu moći će da razmene iskustva i mišljenja sa nekim od najboljih manga autora, ali i da posete neke od najeminentnijih izdavačkih kuća i nejbitnijih lokaliteta u Japanu.

DETALJNE INFORMACIJE O USLOVIMA KONKURSA I APLIKACIJU MOŽETE PREUZETI NA:
http://www.manga-award.jp/index.php?lng=e