Trejler – „Kimi no Na wa.“

kiminonawa01

Objavljen je novi trejler Makoto Šinkaijevog filma „Kimi no Na wa.“ Trejler otkriva datum premijere, 26. avgusta, i pesmu „Zen Zen Zense“ rok benda RADWIMPS. Bend komponuje preko dvadeset numera za film, ali ne i temsku pesmu.


„Priča o čudima i ljubavi“ se vrti oko Micuhe i Taki. Micuha je studentkinja koja živi u ruralnom gradu smeštenom duboko u planinama. Njen otac je gradonačelnik i nije kući često, a ona živi sa mlađom sestrom i babom. Micuha ima iskrenu ličnost, ali ne voli običaje porodičnog Šinto svetilišta, niti to što joj otac učestvuje u predizbornoj kampanji. Žali što živi u ograničenom seoskom gradu, i žudi za životom u Tokiju. Taki je student koji živi u centralnom Tokiju. Provodi svoje vreme sa prijateljima, radi u italijanskom restoranu i interesuje se za arhitekturu i likovnu umetnost. Jednog dana, Micuha sanja da je momak, a Taki da je devojka u gradu u planinama koje nikada nije video. Šta je tajna iza njihovih snova?

Šinkai je radio na filmu od decembra 2014. godine, kada je otkrio da želi da napravi delo koje će nadmašiti sve što je režirao do sada.

yourname

Režija, scenario: Makoto Šinkai („5 Centimeters per Second,“ „The Garden of Words“)
Dizajn likova: Masajoši Tanaka („Toradora!,“ „Ano Hana“)
Direktor animacije: Masaši Ando („Princeza Mononoke,“ „Tokyo Godfathers“)
Produkcija: CoMix Wave Inc.