Sve karte za Univerzalov zabavni park sa tematikom Harija Potera su rasprodate

wizarding-world-universal-hollywood-177598

Universal Studios Hollywood je zabavni park u kome možete da proživite neke od scena iz svojih omiljenih filmova, a najnovija atrakcija koju su dodalu u svoju ponudu je ,,Wizarding World of Harry Potter„.

U ovom delu parka možete da vidite čarolije, magična stvorenja, i neke od strašnih negativaca iz ovog magičnog sveta. Takođe, u turu je uključeno i istraživanje nekih od misterija Hogvorts zamka, poseta nekoj od magičnih radnji, kao i prilika da vidite čarobnjački sajam.
Veliko otvaranje je zakazano za 7. april 2016. godine i karte su već rasprodate i u toku je trka za karte za druge dane…

Fantasticne zveri

Za sve nas koji nismo u mogućnosti skorije da odemo do Univerzalovog parka, tu su novosti o filmu „Fantastične zveri i gde ih naći“. Naime, MTV je najavio da ćemo imati priliku da na njihovoj dodeli nagrada za najbolji film vidimo i neke od ekskluzivnih scena i najava. 2016 MTV Movie Awards se održava 10. aprila, a premijera ,Fantastičnih zveri“ je zakazana za 18. novembar. Naoružajte se strpljenjem ili uživajte u ponovnom listnju Rolingovih knjiga.