,,Star Trek“ dobija kolekciju šminke u MAC-u za svoju 50. godišnjicu

Naši snovi o transformaciji u Ahuru iz „Star Trek“-a će konačno moći da postanu stvarnost, sada kada je „MAC Cosmetics“ objavio da radi na kolekciji šminke inspirisanoj ovom legendarnom filmskom i TV franšizom. „Star Trek“ je u proteklih 50 godina od svoje premijere stekao pravu vojsku vernih fanova različitih starosnih doba, polova i rasa, širom galaksije. Zato je i prirodno što je MAC odlučio da mu oda počast linijom punom „jakih kosmičkih boja“, kako ih je brend nazvao.

 

56fa9ceb1e000087007058d3

 

„Star Trek je fenomen pop kulture čija je priča pomerila polne i rasne granice na novi nivo,” izjavio je potpredsednik MAC-a, Džejms Gejdžer. “Za njegovu pedesetu godišnjicu, slavićemo svaku moćnu ženu „Star Trek“-a uz novu kolekciju šminke.”

Upečatljiv izgled nove linije šminke uspešno predstavlja lepotu ženskih likova „Star Trek“-a: Sedme od Devet, Dijane Troj, Ahure i Vine, orijanske robinje.

56fa9e8a1e00008e017118f1

 

Detalji o ovoj kolekciji su i dalje nepoznati, ali ono što znamo je da će izaći u prodaju ovog septembra širom sveta i uključivaće senke za oči, boje za usne i lakove za nokte.