„Voltron: Legendary Defender“, uloge, datum premijere i još po nešto

Kako je preneo sajt Neardist, na bini za „Voltron: Legendary Defender“  publici na „Wondercon“ je u Petak otkriveno ko će biti glumci koji će pozajmljivati glasove Paladinima koji upravljaju legendarnim robotima.

Džeremi Šada („Adventure Time“) kao Lens
Beks Tejlor-Klaus („Arrow“) kao Pidž
Džoš Kiton („Green Lantern: The Animated Series“) kao Širo
Tajler Labin („Tucker and Dale VS Evil“) kao Hank
Stiven Jun („The Walking Dead“) kao Kit
Kimberli Bruks („Mass Effect“) kao Princeza Alura
Ris Darbi („Flight of Conchords“) kao Koran

voltron1

uloge s leva na desno: Džoš Kiton, Stiven Jun, Beks Tejlor Klaus, Džeremi Šada, Tajler Labin

voltron2

s leva na desno: Širo, Kit, Lens, Pidž, Hank

Sama serija će premijerno biti prikazana na Netfliksu 10. Juna 2016. godine. Treba napomenuti da je ekskluzivni producent serije Joakim Dos Santos, ko-ekskluzivni producent Loren Montgomeri a supervizor dizajna Kristin Bian. Producenti serije su nagovestili da su malo menjali izvorni materijal, tačnije ključne nedostatke ali nisu želeli da odstupaju previše, do granice kada original ne može da se prepozna, više kao modernizovanje onoga po čemu je serija upamćena.

voltron3

Ono što još treba napomenuti je da se Voltron neće pojavljivati u svakoj epizodi, i da akcenat nije bačen na ogromnog intergalaktičkog robota već i na ljude koji upravljaju njime.

Sinposis serije:
Pet tinejdžera je transportovano sa planete Zemlje u sred intergalaktičke borbe, postaju piloti pet robotičkih lavova kako bi zaštitili Univerzum od zla. Samo kroz iskrenu moć zajedničkog rada i saradnje mogu da se ujedine i formiraju moćnog ratnika Voltrona, legendarnog zaštitnika.