Overite uvodnu špicu ,,Terraformarsa“

Zvanični sajt nastavka „Terraformars“ animea je u sredu objavio prvu uvodnu špicu; ona sadrži pesmu „Korjotaru Šinsekai“ („Kōryōtaru Shinsekai“) koju izvodi japanski hevimetal bend Seikima II, koji će takođe izvoditi i pesmu iz druge špice, „PLANETA/PAKAO“ („PLANET/THE HELL“)

Špica će biti na sajtu do sedmog aprila.

,,Viz Medija“ i ,,Krančirol“ će emitovati serijal kako on izlazi u Japanu.

Krančirol će početi sa emitovanjem prvog aprila, i ovako opisuje priču:
2620. godina je. Da bi pronašli lek za neizlečivu bolest sa smrtnom stopom od 100%, koju izaziva virus sa Marsa, Hizamaru i njegova posada odlaze na Mars da uzmu uzorak jedne od ogromnih kreatura nastalih od bubašvaba, koje su nazvane Teraformars. Dešava se nepredviđena nesreća, i, dok se Akari i drugi bore da prežive, čovečanstvo razdire rat. Ultimativna priča o preživljavanju, sa Marsom kao pozornicom… Runda 2 upravo počinje!

Prvi TV anime serijal od 13 epizoda je izašao septembra 2014. godine, i Krančirol je emitovao epizode u isto vreme kao i Japanci. A, sa 11. i 12. izdanjem mange, dobijala se i OVA na DVDju.

Osoblje koje će raditi na nastavku nije isto: Mićio Fukuda (Hyakko, Nura: Rise of the Yokai Clan: Demon Capital) će preuzeti položaj Hirošija Hmasakija.