„BvS” – datum izlaska Blu-ray/DVD izdanja!

bvs-social-144-1-b808f

„Betmen protiv Supermena: Zora pravednika” je tek počeo da se prikazuje u bioskopima, a već je objavljen datum kada će izaći BR/DVD diskovi i kada ćemo moći kod kuće da pogledamo film (16. jul 2016. godine). Ono što je jako bitno je da će se na diskovima naći ,,Ultimate Cut“ verzija filma koja će sadržati scene koje su isečene u verziji za bioskopsko prikazivanje.

Kako Snajder kaže, gilm će imati ,,R“ ocenu, što znači da će biti malo više akcije, krvi, psovki itd. posebno u delu sa Dumsdejom, kao i da će scene u Severnoj Africi biti mnogo drugačije.

Film će u ovoj verziji trajati skoro pola sata duže, što uopšte nije zanemarljiva stvar. Tako da će kritičari imati razlog više da pogledaju ponovo film i donesu novi sud. Možda je upravo tih pola sata ono što je nedostajalo da upotpuni njihov doživljaj.

2016-03-28 (1)

Danas je i kompanija „Warner Bros“ objavila isečak iz filma koji će se naći na diskovima, a kojeg nema u bioskopskoj verziji. Malo upozorenje, ako ste gadljivi na spojlere nemojte gledati video i nemojte čitati dalje tekst.

Na snimku se vidi kako specijalci upadaju u svemirski brod gde se nalazi Lutor i pretpostavlja se da ovaj snimak zapravo prikazuje momenat kada je on bio uhapšen. Špekuliše se da je vanzemaljac koji se pojavljuje na isečku zapravo ,,Steppenwolf“ ili ,,Yuga Khan“, ali nije potvrđeno.