„Warcraft“ – novi TV spot za film

warcraft-spot-001

Pre dva dana smo imali priliku da pogledamo novi trejler za film,  a danas je dostupan i novi TV spot u kome se vide pojedini detalji za koje nije bilo sigurno da će ih biti u filmu.

Patuljak je rekao par reči, videli smo nekoliko novih oružja, kao i da će biti korisnika magije. Za sada samo još vilenjake nismo videli… možda su njih ostavili za drugi deo filma?

Miroljubivo kraljevstvo Azerot se nalazi na korak od rata, pošto se njegova civlizacija suočava sa osvajačkom vojskom orkova. Preko otvorenog portala dolazi do sukoba dva, sada povezana, sveta, od kojih se jedan suočava sa uništenjem, a drugi sa istrebljenjem. Na obe strane se stvaraju heroji koji će odlučivati o sudbini svojih otadžbina i porodica. I tako počinje sepktakularna priča o moći, požrtvovanju i ratu sa mnogo lica u kome svaki učesnik nema razlog da odustane.

warcraft-spot-002

Režija: Dankan Džons (Moon, Source code)
Scenario: Čarls Levit i Džons
Glumci: Travis Fimel, Paula Paton, Ben Foster, Dominik Kuper, Tobi Kebel, Ben Šencer, Rob Kazinski, Daniel Wu
Na produkciji će raditi Čarls Roven, Tomas Tul, Džon Đašni, Aleks Garter i Stjuart Genegan, dok su izvršni producenti Džilian Šer, Bren OKonor, Majk Morhajm i Paul Sams.