Filmovi „Aquaman“ i „The Flash“ će biti nastavci priče iz filma „Justice League“

akvamneifles

U aprilu ove godine će početi snimanje filma „Justice League“, a nakon toga će Džejson Momoa i Erza Miler započeti sa pripremama za film „Aquaman“ koji će režirati Džejms Van, kao i za film „The Flash“, koji će režirati Set Graham-Smit.

Producent Čarls Roven je za „Wall Street Journal“ izjavio da će Fleš i Akvamen dobiti svoje zasebne filmove koji će zapravo biti nastavak priče iz filma „Justice League“. Iako će svaki od tih filmova moći da se gleda zasebno, svi zajedno čine jednu dugačku priču.

aquamen

Scenarista filma „Justice League“, Kris Terio koji je radio na filmu „Batman V. Superman: Dawn of Justice“, kaže da mnogo vremena provodi na izučavaju najrazličitijih sitnica vezanih za nauku i mitologiju vezanu za neke od likova iz filmova. Zbog Fleša je izučavao elektromagnetizam, a zbog Akvamena je izučavao biologiju morskih dubina kako bi stvorio bolji svet za film, dok je zbog lika „Wonder Woman“ čitao tekstove Diodora Sicilskog. Našta komentariše sledeće „Da mi je neko rekao da će najrigoroznije i najdramatičnije stvari na kojima sam radio biti filmovi o superherojima, rekao bih mu da je lud.“

Wonderwoman

Film „Justice League“ biće premijerno prikazan u bioskopima u novembru 2017. godine. „The Flash“ se očekuje 23. marta 2018. godine, a „Aquaman“ je zakazan za 27. jul 2018. godine.