Pacific Rim 2 će režirati scenarista Daredevil-a

„Pacific Rim 2“ će režirati scenarista Deredevila

rim_zpsk9unpyqp

Nastavak filma o čudovištima i robotima „Pacific Rim“ će režirati ekskluzivni producent i scenarista serije „Daredevil“ kako prenosi „Deadline“. „Stiven S. DeNajt“ će preuzeti kormilo „Pacific Rim 2“ koji će biti njegova prva proba još od kada je kreirao seriju „Spartacus“ i pomagao u proslavljanju Netfliksovog originalnog Derdevila. Nedugo nakon što je vest objavljena reditelj prvog dela  filma „Pacific Rim“ Giljermo Del Toro bio je zadovoljan kada je objavio na tviteru da se sreo sa DeNajtom i da je on i tim zadužen za nastavak prezadovoljan izborom.

Objavljeno je da će „Pacific Rim“ dobiti nastavak 2014. godine nakon što je film o robotima protiv čudovišta zaradio 411 miliona dolara širom sveta. Tada je Del Toro izjavio da je nastavak planiran za 4. april 2017. godine, kao i da će se likovi iz prvog dela vratiti u nastavku. “Raleigh, Mako, Njut, Gotlib“ i ko zna možda čak i Hanibal čau, ali ih uvodimo u novu teritoriju punu neverovatnih predela i borbi” reditelj je takođe rekao “Prvi film je pripremio pozornicu a sada smo spremni da napravimo bum”.

Tvorac Panovog lavirinta je potvrdio tu izjavu u svojim tvitovima nagoveštavajući da će novi film imati još luđe scene eksplozija koje je imao njegov prethodnik. “Sada je „Pacific Rim“ dobro poznat i možemo da se proširimo u velikom stilu”.