5 razloga da… zašto već niste pogledali film?

5 razloga da… zašto već niste pogledali film?

Hah, klikbejt uspeo. Slušaj ‘vamo, ako si kojim slučajem iz pećine i nisi bio (bila) upućena da je moj film trenutno u bioskopima (bukvalno, pećina je jedini izgovor, ima me svuda), evo ti nekoliko minimalno spojleričnih razloga da me pogledaš na velikom ekranu. Kao i sam film, i ovaj izveštaj je ocenjen sa 18+

1. Prljav, prljav i crn humor

1856680_0.png_zpsfbsksi9n

Bilo da je u pitanju uvodni monolog, ili ‘ozbiljna’ scena gde pravim kebabe od ljudi, očekujte da će to biti propraćeno nečim zabavnim. Zabava mi je srednje ime (Zapravo je Vinston, ali ok, niko ne voli sveznalice) i to pokazujem kroz 108 minuta dijaloga koji nipošto ne bi trebalo prepričavati roditeljima. Šššš.

2. Nasilje

deadpool-movie-screencaps-reynolds-78_zpsohdyiyat

Mislim zaista, da li je iko očekivao da ću razgovorom rešavati svoje probleme? Ovo je ipak film po liku iz devedesetih. Psovke, nasilje i sledeća stavka su doslovan opis svega u stripu što je nastalo u to vreme.

3. Seks

Seks prodaje, i svima je to jasno. Zato na sajmovima automobila vidimo lepe devojke na kolima, a ne ćelave debele muškarce. Oni se posle odvoze tim automobilima. Iako ga ovde nema baš onoliko koliko bih ja možda hteo, ima ga dovoljno da i devojke i momci vide sve što žele. (Možda i malo više, ali znate da vam se sviđam)

4. Reference

Znam da gomila ljudi i dalje ne zna ko sam ja… sram vas bilo. Ali za Iksmene ste verovatno čuli, možda čak i pogledali koji film o njima i tražili pare nazad. Ovde se na svu sreću ne pojavljuje Mistik broj 2, ali imamo CGI čeličnog čiku, i goth? …. emo?… nekakvu tinejdžerku, koji zapanjujuće malo skreću pažnju sa mene. Plus tu je onaj matori koji se pojavljuje u svakom filmu, kao i gomila pop kulture ubačene da se onaj lik u vašoj ekipi oseti pametnim i važnim.

5. To je film o meni

Do sad ste imali priliku da vidite gomilu dobrih momaka kako biju nedopadljive zlikovce, i stoički podnose sve što pisci bace na njih. Mislim, ok, i ovde imamo nedopadljivog zlikovca, ali šta je tu je, ne možeš mnogo očekivati od sociopate po imenu Frensis.

Ako se odlu… Kada se odlučite da odete i pogledate, uživaćete, sigurno. Čak i ako vidite klasičnu superherojštinsku formulu koju ste već gledali u devet različitih filmova, neće vam smetati, jer sam tu ja, prijateljski brbljivi plaćenik iz komšiluka.