Star Wars: Solo – Utisci posle filma

Star Wars: Solo – Utisci posle filma

Za dva dana nas očekuje Star Wars: Solo pretpremijera koju ćemo pratiti u Kombank Dvorani (Dom Sindikata), a posle same projekcije ćemo se okupiti i razmeniti prve utiske.

Pre samog filma ćete imati priliku da u holu bioskopa vidite X-Wings igru, slikate se sa Vejderom, Mandalorijancem, ali i da se oprobate u igri Beat Saber.

Nakon filma se nalazimo u izložbenom salonu Maršala (ispred bioskopa) gde ćemo ukratko razmeniti mišljenja o filmu.

Priča Ratova Zvezda se nastavlja i to u Kombank dvorani!

FB event

Ljubitelji Star Wars-a imaće priliku da u sredu 23. maja u 19h u renoviranom Domu sindikata – Kombank dvorani premijerno pogledaju još jednu priču iz Star Wars univerzuma, pod nazivom “Solo Star Wars priča”. Film će se na redovnom bioskopskom repertoaru Kombank dvorane naći od 24. maja.

„Solo Star Wars priča“ govori o Han Solu, junaku iz sage Ratovi zvezda, koga tumači glumac Alden Erenrajh. On će ovoga puta “hodati u čizmama” Harisona Forda koji je ranije tumačio ovaj epski lik.

U ostalim ulogama su i Vudi Harelson, Emilija Klark, Donald Glover, Tandi Njuton, dok je režija Solo Star Wars priče poverena Ronu Hovardu, a scenario potpisuje Džon Kasdan.

Ovaj naučno – fantastični filmski hit ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija.

Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku.

Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

NEZABORAVNO VEČE ZA FANOVE SOLO STAR WARS AVANTURE

Ljubitelje Star Wars-a na premijeri u Kombank dvorani očekuje i bogat zabavni program: fotografisanje sa kostimiranim junacima filma; igranje video igrica sa tematikom Star Wars -a, ali i brojni pokloni. Nakon završetka projekcije, za fanove je organizovano druženje u Maršalovom salonu.