„Valerian i Carstvo hiljadu planeta“ — Poslednji trejler!

 

Studio EuropaCorp je objavio finalni trejler za film koji mnogi nestrpljivo iščekuju „VALERIAN I CARSTVO HILJADU PLANETA“, za čiju je režiju i scenario zaslužan vizionar Luk Beson, a nastao je prema revolucionarnom stripu koji je inspirisao generaciju.

„Želeo sam već davno napraviti ovaj film, ali sam čekao da se tehnologija usavrši kako bi mogao realizovati sve ono što sam zamislio u mašti. Kada sam pogledao Avatara, sve se promenilo. Tada sam znao da su mogućnosti bezgranične.“ – Beson

Na filmu je radilo preko 1800 ljudi, a dva VFX diva su se ujedinila u produkciji Valeriana. WETA i ILM, uz podršku Rodeo FX-a, tri najjača studija za specijalne efekte, koji su ujedno radili i na mega blockbusterima poput Avatara, Gospodar prstenova i Osvetnicima.

Valerian (Dejn DeHan) i Lorelajn (Kara Delevinj) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelajn, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Klive Oven), Valerian i Lorelajn su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost.
U filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rajana, za koju je Luk Beson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

VALERIAN I CARSTVO HILJADU PLANETA, u distribuciji Blitza, u domaće bioskope stiže u julu 2017. godine i to u najboljim formatima RealD 3D i 4DX.