„Destiny 2“ — Objavljen datum izlaska!

„Destiny 2“ – Trejler

Lepe vesti za sve ljubitelje prve „Destiny“ igre dolaze od kompanija BungieActivision Publishing, a u pitanju su datumi izlaska igre, kao i još po neke informacije…

Za početak, prva prilika da se vidi gejmplej igre je 18. maj, kada će se preko njihovog sajta vršiti direktan strim. Ukoliko želite što pre da probate igru, pretprodaja za pristup beta+ verziji je već počela. „Destiny 2“ će biti dostupan na konzolama PS4, Xbox One, ali i na kućnim računarima, čemu se mnogi raduju!

Pogledajte tizer:

U igri „Destiny 2“, poslednji bezbedan grad na Zemlji je pao i okupiran je moćnim novim neprijateljem, Crvena Legija. Svaki igrač će moći da napravi svog lika zvanog „Guardian“ (Čuvar), koji predstavlja izabranika čovečanstva kao zaštitinika. Igrač u toj ulozi mora da ovlada novim sposobnostima, oružjem i ponovo okupi gradsku vojsku, kako bi se oduprli neprijatelju i povratili svoj dom.

Igra još uvek nema zvanični rejting, tako da još uvek možemo da se nadamo krvavim scenama i poganom jeziku. Pored osnovne igre planiraju se i: „Destiny 2 – Game + Expansion Pass Bundle“, „Destiny 2 – Digital Deluxe Edition sa premium digitalnim sadržajem, „Limited Edition“, i „Collector’s Edition“ uz koje se dobija Destiny 2 – torba, Expansion Pass, premium digitalni sadržaji, kao i kolekcionarska kutija sa temom Cabal-a.

Igra zvanično izlazi 18. septembra ove godine.