Pogledajte šta Hirohito Araki misli o predstojećem ,,DŽDŽBA“ igranom filmu

Kako se ovog leta očekuje premijera prvog igranog filma iz DŽDŽBA franšize, japanski glumac Šosuke Tanihara je iskoristio priliku da intervjuiše Hirohito Arakija. Razgovarali su o mnogim temama, kao što je serija koja je prethodila DŽDŽBA, kao i o Arakijevom omiljenom liku.

Što se serije ,,Baoh“ tiče, Araki kaže da je ona duhovni predak DŽDŽBA; njena glavna tema je ,,moć zivota“, koja se bavi pitanjem šta bi mogao da bude savršen oblik zivota. Sa ovom temom smo se već susreli u prva dva dela DŽDŽBA – Phantom Blood i Battle Tendency.

Araki se takođe osvrnuo i na svog omiljenog lika, Igija. Priznao je da se kaje što ga je ubio i tvrdi da bi voleo da je preživeo, ali smatra da je priča isla putem bez povratka, kao i da ne voli ideju povratka likova iz mrtvih.

Upitan o tome šta misli o predstojećem DŽDŽBA filmu, Araki je rekao sledeće:

Na početku sam se pitao da li će biti u stanju da prikažu standove kako treba. Takođe sam se pitao da li će glumci biti u stanju da dočaraju atmosferu. Zabrinut sam i uzbuđen u isto vreme.

Takođe je priznao da se oduševio kad je video glumca Kenta Jamazakija u kostimu Džosukea, i dodao je da bi možda mogao da ga koristi kao modela kada crta.