Lexus predstavio repliku vozila iz filma “ Valerijan i grad hiljadu planeta”

 Lexus and Dane DeHaan, star of the upcoming film Valerian and the City of a Thousand Planets, unveil the debut of a model of the SKYJET - a single-seat pursuit craft featured in the film at the Lexus ‘Through The Lens’ event on January 12, 2017 in Miami, Florida. The SKYJET was premiered as part of an immersive Lexus event in Miami, showcasing the luxury brand's latest products and lifestyle activities.
MIAMI, FLORIDA – JANUARY 12:

Lexus predstavio repliku vozila iz filma  “ valerijan i grad hiljadu planeta”

Juče je u Majamiju zvezda novog filma Luka Besona “ VALERIJAN I GRAD HILJADU PLANETA” Dejn Dehan svečano predstavio novo vozilo proizvedeno od strane čuvenog Lexus-a a koje je indentična replika glavnog vozila junaka iz ovog filma . Vozilo za jednog putnika “ single seater” “ SKYJET “ svoju premijeru je doživelo na Lexus-ovom gala iventu na koom je kompanija predstavila vozila budućnosti. SKYJET su kreirali stručnjaci iz kreativnog tima Luka Besona. Oni su napravili vozilo koje je moguće napraviti u 2016. ali inspirisano vizijom budućnosti daleke 700 godina, smeštene u svet Valerijana.

 

MIAMI, FLORIDA – JANUARY 12

SKYJET je baziran na Lexus-ovoj “signature” seriji a koji najviše podseća na Lexus-ov LC coupe.SKYJET takodje krasi I napredna AI I HMI tehnologija. Interesantno je da su prve fotografije ovog vozila bile objavljene istog dana kada I trejler samog filma. Nakon iventa Dehan je izjavio medijima: „ SKYJET je dokaz inventivnosti Luka Besona. Oduvek sam želeo da radim sa njim. Scene sa SKYJET-om su jedne od najuzbudljivijih u filmu“.

Govoreći o saradnji između filmske ekipe i Lexus-a Spiros Fontinos direktor marketinga Lexus-a izjavio je „ Oduševili smo se kada nam je Luk Beson predložio zajedničku saradnju. Prepoznali smo zajedničku ambiciju da gledamo daleko u budućnost i da stvaramo neobično“.

VALERIJAN I GRAD HILJADU PLANETA novi je SF spektakl Luka Besona.

Valerian i Lorelin su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelin, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove prošlosti sa  ženama.

Pod direktivom Zapovednika , Valerian i Lorelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu  planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

VALERIAN I GRAD HILJADU  PLANETA, u distribuciji Blitzau domaće bioskope  stiže u julu 2017. godine.

 

U ovom videu možete videti izjavu Dejna Dehana snimljenu na iventu u Majamiju.