VIXX, EXO-CBX i Block B BASTARZ objavili nove muzičke videe

U ponoć 31. oktobra prema korejskom vremenu, podgrupe BASTARZ, EXO-CBX i grupa VIXX su objavile tri nova muzička videa.

EXO-CBX su prva EXOva podgrupa, u kojoj su Chen, Baekhyun i Xiumin, i pesmom „Hey Mama!“ su 31. oktobra konačno napravili svoj debi. Pesma je inspirisana sedamdesetima, a video je vrlo raznobojan sa zanimljivom koreografijom i iznenađujućim scenama, kao na primer kada Xiumin i Baekhyun repuju.

 

 

VIXX nam se, nasuprot EXO-CBXu, vraća sa predivnim mračnim konceptom u videu za pesmu“The Closer“, sa svog novog mini-albuma „Kratos“, kojim upotpunjuju svoju „VIXX 2016 Conception“ trilogiju. Članovi su takođe izjavili da ovaj muzički video otkriva zašto se samo Ken nalazi na omotu njihovog mini-albuma. Osim što su Ravi i Leo radili na tekstovima i učestvovali u produciranju ovog mini albuma, N je takođe radio na stvaranju koreografije za pesmu „Desperate“.

 

I za kraj – Block B-ova podgrupa BASTARZ se ponovo vraća uz novu uzbudljivu pesmu koja će vas prodrmati  svojom privlačnom melodijom i brzim ritmom. Uz  pesmu „Make It Rain“, BASTARZ su objavili i svoj drugi mini-album “Welcome 2 Bastarz”. Ovu pesmu je komponovao R&B producent i pevač DEAN, a na tekstu je radio i član P.O.