Detalji o prvom kambeku nove popularne grupe ,,BLACKPINK“

Prvi novembar se približava, a time i prvi kambek nove popularne grupe BLACKPINK. YG Entertainment je 28. oktobra objavio sliku koja nam otkriva detalje o njihove dve naslovne pesme i muzičke producente iza njih. Njihov drugi digitalni singl „Square Two“ će sadržati tri pesme: „Playing With Fire“, „Stay“ i akustičnu verziju pesme „Whistle“. Obe naslovne pesme će biti objavljene 31. oktobra u 5 popodne (prema našem vremenu).

blackpink-track-list

YG Entertainment je takođe objavio tizere za obe pesme. Slike za prvu naslovnu pesmu „Playing With Fire“ su, baš kao što pesma kaže, vatreno crvene boje:

blackpink-lisa-teaserblackpink-jisooblackpink-roseblackpink-jennie-teaser

 

Dok su fotografije za drugu naslovnu pesmu nežnih boja i prave kontrast prvom tizeru. Očekujemo da će pesme takođe imati različit koncept i melodiju.

blackpink-jennie-teaser1blackpink-rose-teaserblackpink-jisoo-teaserblackpink-lisa-teaser1

 

Obajvljen je i treći set tizera za ovaj kambek, na kojima članice nose svetlu odeću i izgledaju vrlo ženstveno:

 

lisa-1

rose-2jennie-1jisoo-1

lisa-2

rose-1jisoo-2jennie-2

 

Pored ovih fotografija, YG Entertainment je objavio i tizer videe. U prvom se pojavljuju Jisoo i Lisa, a u drugom Jennie i Rose, dok se u trećem pojavljuje cela grupa. Možete ih pogledati ovde:

 

 

 

Objavljeno je da će BLACKPINK nastupati prvo na „Inkigaju“ 6. novembra, a zatim na “M!Countdown”-u 10. novembra. Takođe je objavljeno da će se po prvi put pojaviti na „Weekly Idol“-u, ubrzo posle ovih nastupa.