Potvrđena nova sezona serije „Stranger Things“

Vest koja ne bi trebalo da vas iznenadi, svima nam mila i draga serija „Stranger Things“ je obnovljena za još jednu sezonu! Tizer trejler možete pogledati ispod.

Sasvim razumljivo, trejler ne sadrži isečke iz nove sezone, ali otkriva ono što se čini da su nazivi novih epizoda, kao i to da će, umesto osam, druga sezona brojati devet epizoda. Imena epizoda jesu: Madmax, The Boy Who Came Back to Life, The Pumpkin Patch, The Palace, The Storm, The Pollywog, The Secret Cabin, The Brain, and The Lost Brother. Sami zaključite šta nas očekuje…

Braća Dafer (tvorci serije) otkrili su u razgovoru za „Entertainment Weekly“ kako će nova sezona imati četiri nova lica i naveli radove Džejmsa Kamerona kao najveću inspiraciju: „Znam da nastavci filmova obično ispadnu loši, ali oni na koje se mi ugledamo teže tome da urade nešto drugačije“, rekao je Met. „Primera radi imamo „Temple of Doom“, „Aliens“ i „Terminator 2″. Za njih je zaslužan Džejms Kameron. Ali on je briljantan. I mislim da je jedan od razloga zašto su njegovi nastavci dobri je to što on čini da oni deluju veoma drugačije, bez da izgube ono što smo voleli kod originala. Tako da smo se na neki način ugledali na njega i ono što on radi i pokušali da uhvatimo malo te magije.“

Mada će u početku priča odlutati dalje od Havkinsa (grada u kome se odigrava serija), izgleda da ćemo se vratiti i u mračnu alternativnu dimenziju.

„Očigledno je, imamo tu kapiju do druge dimenzije koja je još uvek otvorena u gradu Havkins“, rekao je Ros, „I mnoga pitanja stoje, tipa: ako je monstrum mrtav da li je jedini? Šta bi još moglo da se nalazi tamo? U prvoj sezoni ne putujemo mnogo na drugu stranu, sve do samog kraja. Otvorili smo ta „vrata“ i nama je sada zabavno da razgovaramo o tome šta se tamo još nalazi. Ima tu još misterija koje treba rešiti“.

Još treba da se otkrije kada će tačno druga sezona krenuti sa prikazivanjem.